Webinar:

INNIO Jenbacher in Nederland en België

Sponsored by: Jenbacher

Focused on:

  • Jenbacher Geoptimaliseerde Systemen

Date: 16 June

Days to go: 3

Time: 11:00 Amsterdam

Jenbacher heeft zijn team en voorzieningen voor klanten uitgebreid en verbeterd. Energie professionals, jullie zijn uitgenodigd!

De energiesector in Nederland en België ondergaat een transformatie en INNIO* speelt hierbij een belangrijke rol.

De energieklanten van vandaag eisen betaalbare, betrouwbare en duurzame oplossingen voor de dagelijkse werkzaamheden.

INNIO kan precies dit bieden, vandaag en in de toekomst.

We bieden energieoplossingen en oplossingen voor gascompressie over de hele wereld in de vorm van een uitgebreid productportfolio, waaronder de productlijn Jenbacher*-gasmotoren.
INNIO kan putten uit een rijk verleden van mijlpalen in de energiesector dankzij de kracht van digitale innovatie en is helemaal klaar om voort te borduren op de 64 GW aan geïnstalleerde capaciteit en de 53.000 motoren die we reeds aan klanten in ruim 100 landen hebben geleverd.

Nederland en België zijn belangrijk voor INNIO. We voorzien klanten in deze landen inmiddels ruim 33 jaar van energieoplossingen door middel van meer dan 1250 geïnstalleerde motoren.

Ons Greenhouse Center of Excellence bevindt zich in Alblasserdam en is een belangrijk kenniscentrum voor klanten uit Europa, Noord-Amerika en Rusland.

Of u nu als Independent Power Producer op zoek bent naar nieuwe energieoplossingen of naar bewezen toepassingen voor de glastuinbouw, biogassector, gezondheidszorg of netversterking, INNIO heeft de ervaring, expertise en innovatieve producten in huis om van uw project een succes te maken.

Met meer dan 8500 INNIO Jenbacher-gasmotoren wereldwijd in gebruik op hernieuwbaar gas zoals biogas, stortgas en biomethaan, maar ook op 100% waterstof, is INNIO Jenbacher de ideale partner voor een klimaatneutrale, groenere en veiligere energietoekomst.
De experts die uw Jenbacher-gasmotoren hebben gebouwd, begrijpen hoe belangrijk een maximale bedrijfscapaciteit voor onze klanten is.
Daarom zijn we voortdurend bezig met het optimaliseren van de mogelijkheden van uw gasmotoren.

INNIO biedt onze klanten nu meer voordelen dan ooit tevoren:

Onze Conversions, Modifications en Upgrades, ook wel CM&U's, zijn ontworpen om de waarde van uw Jenbacher-gasmotor gedurende de operationele levensduur te verhogen.

INNIO Jenbacher benut de nieuwste technologie en bouwtechnische inzichten zodat u gelijke tred houdt met veranderende omstandigheden, behoeften en uitdagingen binnen uw sector.
Onze nieuwe systeem DIA.NE* XT4 biedt motormanagement, toezicht en controle als ook visualisatie, gegevensopslag en externe verbinding in één hedendaagse tool.

De innovatieve myPlant Asset Performance Management-tool van Jenbacher wordt gebruikt door meer dan 15.500 van onze klanten, waaronder landbouwers in de glastuinbouw, om, waar dan ook, de motorprestatie te optimaliseren, het aantal bedrijfsuren te verhogen en de kosten te verlagen.
Onze originele reserveonderdelen en smeermiddelen, zoals cilinderkoppen, in Oostenrijk vervaardigde bougies en motorolie ontworpen in samenwerking met ExxonMobil en Q8, zijn allemaal gemaakt om de werking van uw gasmotor te garanderen en met zo min mogelijk uitvaltijd te laten draaien.

We zijn ervan overtuigd dat deze verbeteringen van voordeel zullen zijn voor alle klanten die op zoek zijn naar nieuwe, schonere en snellere energieoplossingen en voor alle klanten die reeds technologie van Jenbacher hebben.
Wilt u erachter komen hoe onze producten, oplossingen en ons team u kunnen helpen? Dan nodigen we u van harte uit om een webinar met onze gasmotorenexperts bij te wonen.

De webinar zal worden gegeven in het Nederlands.

Schrijf u vandaag nog in voor deze gratis webinar en kom te weten hoe INNIO Jenbacher gaat zorgen voor een toekomst met schonere, snellere en efficiëntere energievoorziening in Nederland en België.Presented by

Leon Sijbers,

INNIO Senior Services Staff Manager

Wigand Wildenborg,

INNIO Senior Sales Manager

Marco Graaf,

INNIO Senior Sales Manager

Hans Orgers,

INNIO Commercial Proposals AnalystKey Learning Objectives

  • Ontdek hoe onze Upgrades uw motor een tweede leven kan geven
  • Aanschouw hoe myPlant Asset Performance Management u kan helpen uw motor overal en altijd te bewaken
  • Kom te weten hoe u geld kunt besparen met ons Reman and ReUp-programma voor onderdelen
  • Raak vertrouwd met gasmotoren van Jenbacher voor de energieopwekking in tal van toepassingen

Audience

  • Eigenaars en exploitanten van Jenbacher-gasmotoren